1 Şubat 2012 Çarşamba

HASTALIK

Ben faranjit ve grip. Ada bronşit başlangıcı..

Senfoni gibi öksürük sesleri. Masada ilaç şişeleri. Ki ilaç en son çare derken malesef  kullanıyoruz,  ihtiyaç halinde de alıyoruz. En azından Ada ya antibiyotik vermiyoruz.

İliklerime kadar hissettim kışı.. Güzel kızım iyi olsun ben hasta olmaya razıyım.. Çocukların hastayken huyları değişiyor diyorlardı, doğruymuş. Ada bazı geceler ağlayarak uyanıp eliyle kapıyı gösteriyor. Bir iki tur atıyoruz salonda, su içip uyumaya çalışıyoruz tekrar.

Tabi uyuyabilirsek!


Bu kış  ardarda ikinci gribim ve bu kez faranjitle beraber. Elimi boğazıma kadar sokup kaşımak istiyorum. Boğazım, kulaklarımın en içleri çok kaşınıyor. Ağrısı  ve acısı cabası.. Bir yandan hapşuruk trafiği, öte yandan kuru öksürük.
.
En çok korktuğum durum benden tekrar Ada ya grip geçmesi. Zaten şuan ki hastalığı benden geçen griple çıktı.. Çocuğum öksürmekten ağlıyor kimi zaman. O kadar üzülüyorum ki... Bir an önce iyileşsin istiyorum..

4 yorum:

  1. Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Adaya içirebilirseniz hergün harnup pekmezi içirin, çocukları baya bir dirençli yapıyor. Bende çalışan bir anneyim ve 2 ay sonra oğlumu kollarıma alacağım inşallah. Aynı tecrübeler benide bekliyor.... İnşallah iyi bir anne olmayı becerebilirim.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.. Çok şükür artık daha iyi.. Hergün bir tatlı kaşığı pekmez veriyoruz ama harnup pekmezi değil.. Enkısa zamanda keçiboynuzu pekmezinide temin edip vericem Ada'ya. Tekrar hayırlı doğumlar diliyorum. Bence kesinlikle iyi bir anne olacaksınız..
      Sevgiler..

      Sil
  2. KIYAMAM KUZUM BEN İKİNİZEDE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN :(

    YanıtlaSil

YAZ, YAZ
YAZARSAN BAĞ OLUR, YAZMAZSAN BURALAR HEP DUTLUK :))

KIZIM BÜYÜYOR

Lilypie Premature Baby tickers