13 Temmuz 2012 Cuma

Bana Biraz İyi Dileklerinizi Gönderir misiniz?

Büyüdükçe küçükken daha cesur olduğumu düşünüyorum! Yada küçükken  farkında değildim hiç birşeyin, o yüzden korkmuyorum diyorum..
2 gün önce doktora gittim. Ve - ameliyat olmalısınız cümlesini duyup odasınıdan çıktım.
Sağ overimde 5 cmlik çikolata kistim olduğunu vede ameliyat ile alınması gerektiğini öğrendim. İlk olarak 1 ay ilaç tedavisi ile küçülüp küçülmediğine bakacak doktorum. Ve de kan değerlerimin de çok düşük olduğunu söyledi. Öncelikle 10 gün boyunca kan iğneleri alıcam serumla. Demir eksikliği tedavisi için. Kansızlığımda var yani. Öyleki son zamanlarda yorgunluk, uykusuzluk, huzursuzluk, halsizlik gibi çeşitli sıkıntılarımın sebebi! Hiç beklemediğim bir sonuçla karşılaşınca ve doktorun odasında kendimi sıktıkça dışarı çıktığımda gözyaşlarıma hakim olamadım en doğalından!
Eşim de beni ağlarken görünce şaşırdı tabi.. Erkekler daha güçlüler bence kesinlikle. %80  ameliyat dedi doktor, yaklaşık 1 ay kadar ilaçın etkisini bekliycez. Dün ilk serumu damardan verdiler. Birer gün arayla ilk etapta 5 gün alıcam bu serumu. Gittikçe ağzımda metalimsi bir koku oluştu. Çok canım sıkıldı serumun bitmesini beklerken çünkü 2 saat sürdü!!
 En kısa zamanda kendi doğum doktoruma gitmeyi planlıyorum. Birtek doktorun demesiyle hernekadar küçük bir ameliyat olsada bıçak altına yatmak istemiyorum!!
Bol bol dua ediyorum. Sizden de ricam bu.
Bana iyi dileklerinizi, dualarınızı gönderir misiniz?

23 yorum:

  1. Çok geçmiş olsun, Allah acil şifa versin. Moralinizi yüksek tutun ne olur, Allah beterinden saklasın. Şöyle çıkın açık havaya, bol oksijen alın kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Umarım her şey dilediğiniz gibi gerçekleşir, sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin, en kısa zamanda iyileşmenizi diliyorum.

    YanıtlaSil
  3. Allah Teala acil şifalar versin Emrecim.Çok doğru düşünmüşsün.Hemen ameliyat dediler diye ameliyat kararı almamakla.Kendini serin tut.Stres olma.Zaten hastalıklar hep stresten.Kolay değil çalış,çocuk büyüt,ev bak.En iyisi kendini mutlu edecek şeyler yap ve demir eksikliği tedavini ihmal etme.Bebeğinle oyna bol bol.O sana pozitif enerji verecektir.Umarım ameliyat gerekmeden kistin erir.Doğal tedavileri de araştır bence.Tekrar geçmiş olsun.Öğle namazında dua edeceğim senin için.Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  4. Çok geçmiş olsun. Umarım biran önce sağlığınıza kavuşursunuz.
    Sevgiler,
    www.ceylinolmez.com

    YanıtlaSil
  5. Dilerim en kısa zamanda ilaçlar etkilerini gösterir ve ameliyata gerek kalmaz. Kimse güle oynaya ameliyat olmaz. Ameliyat olan bebekleri düşün. Kızının sana ihtiyacı var. toparlan sakın kendini bırakma. Dualarım seninle. acil şifalar arkadaşım.

    YanıtlaSil
  6. kesinlikle ama kesinlikle doğum doktoruna git,doğum sırasında tamamen ve hiçbir makina ile görüntülenemeyecek şekilde o tanıdı çünkü senin vücudunu.
    bana da doktorum,doğumdan hemen sonra (ben de sezaryen ile doğum yaptım),bu kistlere ne kadar yatkın bir yapım olduğundan ve birkaç tane de çikolata kisti olduğundan bahsetti.
    o kadar çok kadının başında ki bu sorun,çok yaygın,yapısal bir mesele ve çözümü de var.ameliyat dile kolay ama çok ağır olmuyor operasyonlar,olsa bile.inşallah ilaç tedavisi ile netice alınır.tüm kalbimle ve dualarımla yanındayım,inşallah geçer gider,Allah başka dert vermesin
    biliyor musun,büyük ihtimalle bende de aynı durum olacak birkaç yıla kadar,valla :) gülümse,o kistler geldikleri gibi gidecekler
    doğurdun çikolata gibi tatlı kızı,böyle oldu işte

    YanıtlaSil
  7. FADİŞ Abla;
    Çok teşekkür ederim. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama başaramıyorum galiba..

    Merve'cim;
    Amin çok teşekkür ediyorum

    YanıtlaSil
  8. ZEYNEP;

    Canımm.. İnan beni ağlattın. Edeceğin dualara amin dedim şimdiden.
    Stres ister istemez oluyorum, belki sadece kist ameliyatı ve kesin değil henüz ama ister istemez sıkıntılı bir durum. Doğal yöntemleri senin yorumunu okuyunca araştırdım. Ve birşey buldum inşallah işe yarar. Dualarını eksik etme olurmu?

    YanıtlaSil
  9. Ceylin'in Annesi;

    Çok teşekkürler. Amin İnşallah


    Nilhan;
    Dilerim ilaç işe yarar, evet çok haklısın, kimse gülerek gitmez ameliyata. İsmi bile soğuk. İnanki herkesi düşündüm. Rabbim herkese sağlık versin. Dualarını eksik etme.

    YanıtlaSil
  10. Ayşegül'üm;
    Daha doktor bunu sonucu dediği an kendi doktoruma gitmeyi düşündüm, seninde dediğin gibi çokmuş bu kistlere sahip olan kadınlar. Ameliyat ağır olmuyormuş ama yine de ne biliyim yaaa.. Ameliyat neticede.. İnşallah gerek kalmaz diyorum. İnşallah giderler o kistler!!

    YanıtlaSil
  11. Kalbim ve dualarım seninle, kendi doktoruna gitmekle en doğrusunu yaparsın ama umarım ilaçlarla netice alırsınız, ameliyat kelimesi insanı korkutmaya yetiyor, korkmakta son derece haklısın ama eminim o kistlere kime tosladıklarını göstereceksin. Acil şifalar...

    YanıtlaSil
  12. Sevdiyem, Aminn inşallah..

    İnşallah ilaçla geçer gider, gitmezsede gününü göstereyim ben ona!

    YanıtlaSil
  13. öncelikle geçmiş olsun..zaman zaman ben de düşünürüm her geçen sene cesaretimi kaybettiğimi..tecrübelerime dayanarak hastaneden önce doktor seçiminin ve ameliyatsa en az bir kaç doktora göstermek gerektiğini düşünürüm..bu ameliyatı olan arkadaşlarım oldu sorunsuz atlattılar..umarım hemen geçer..sevgilerimle

    YanıtlaSil
  14. Dualarım seninle emrecim canını sıkma hayat kısa biz elimizden geldiğince en az sıkıntıyla atlatmaya çalışalım. Sana da tavsiyem bazen şöyle düşünüyorum sağlıkla ilgili bir sorun yaşadığımda daha kötüsü de olabilirdi en azından bu şekilde atlatmak belki daha iyidir. Yaşadığımız her şeyde bu var her şerde bir hayır her hayır da bir şer bunu hiç bi zaman unutma Allah evlatlarımızı bize bizleride evlatlarımıza bağışlasın. Mutlu olmaya bak aklında sürekli bunları tutarak daha çok canını sıkma gereğinden önce dertlenmek gereğinden fazla dertlenmektir bunu hiç bi zaman unutma. Sen güçlü bi kadın ve güçlü bi annesin sevgiyle kal::))))

    YanıtlaSil
  15. morpuanlıpembeçorap;
    İnşallah bende o arkadaşlarının arasında olurum ve inşallah hemen geçer. Teşekkür ederim. Sevgiler benden.



    Ebrucum,amin canım. Teşekkür ederim. Evet belkide gereğinden önce dertleniyorum ama inan ki isteyerek değil. İnşallah geçer gider.. Sağol

    YanıtlaSil
  16. çok geçmiş olsun,ne yazık ki artık çok yaygın,o kadar çok yakınım oldu ki bu ameliyatı,dilerim en kısa sürede kurtulursun,iyileştim yazan postunu okumak için hemen takibe alıyorum
    bebekvesaire.blogspot.com

    YanıtlaSil
  17. Çok teşekkür ederim Kibele
    yaygın olduğunu bu kistin içimde var olduğunu öğrendikten sonra öğrendim! İnşallah ve amin dedim güzel dileklerine.

    YanıtlaSil
  18. Çok geçmiş olsun.inşallah ameliyata gerek kalmaz ama olacaksan da dert etme, biz çocuk doğurmuş insanlarız. ne gelir ki ;) en kısa sürede sağlığına kavuşman dileğiyle..

    YanıtlaSil
  19. Amin SadeAnne. Sadece stres oluyorum şimdiden. İnşallah ameliyata gerek kalmaz dediğin gibi..

    YanıtlaSil
  20. Çok geçmiş olsun canım.İşallah haplarla küçülme olur ve ameliyata gerek kalmaz.Ama başka dr'lara da çıkmakta fayda vardır.Bence evlat sahibi olduktan sonra insan cesareti kaybediyor.

    YanıtlaSil
  21. Son cümleye kesinlikle katılıyorum
    Teşekkür ederm Abide'cim aminn

    YanıtlaSil
  22. hay Allah Emrecim ya şimdi okuyorum tüm bunları, geçmişler olsun çok, bozma moralini hemen,iyi ki gitmişsin kendi doğum doktoruna da bak. Bütün dualarım seninle...

    YanıtlaSil
  23. Evet Nazlı'cım gittim. Biraz daha rahatladım. Moralimimi bozmamaya çalışıyorum. Amin dedim dualarına. Çok sağol

    YanıtlaSil

YAZ, YAZ
YAZARSAN BAĞ OLUR, YAZMAZSAN BURALAR HEP DUTLUK :))

KIZIM BÜYÜYOR

Lilypie Premature Baby tickers