31 Mayıs 2012 Perşembe

Ga-gın Diye Birşey

Evet ga-gın diye birsey. 2 gundur en favori kelimemiz. Ne demekse artik :) Buaksam ve hala devam eden bir yagmur var sehrimizde. Bu saate bunlari yaziyor olmamin sebebi gaginlar ve ilkkez farkettgim,bir tepkin Gokgurultusunu ilkkez duydugunda isaret parmagini kaldirip gozlerinde saskin bakislarla "ga-gın'' dedin. Oyle guzeldin ki:)) Ayrica buaksam domatesli makarna yedik birlikte, domatesler organik :) disarida hala yagmur ve gok gurultusu var. İlk defa evden post yaziyorum vede bu saatte. Sanirim ilk ve son olucak bu ev postum. İpad den yaziyorr olmak oldukca zormus blogta. Sabah ilk isim bu postu duzenlemek olacak Saat 01.18 suan istedigim tek sey senin bu gorultusu den uyanmaman. Korkmaman. Kendimede senin uyku perinden birazcik uyku
 İmza: uykusu kacmis bir anne..

13 yorum:

  1. ben de sana daha düzenleme yapamadan sabahın 5:24 ünde cevap yazıyorum.sana muhtar olduğumu söylemiştim :)
    gagin demek ha??gagin?
    nedir kimbilir, yavrum uydurup duruyorlar işte.işaret parmağını yesinler onun,uyanmadı herhalde gökgürültüsünden ve şu anda uykulardasınız ana kız
    domatesler organik diye bize gönderme yapmışsınız,gelirsek yeriz onları ona göre.

    YanıtlaSil
  2. Bebekçeyi bizde bilsek keşke :)

    YanıtlaSil
  3. Ayşegülcüümm, ay zor tuttum kendimi kahkaha atmamak için yazdıklarına:) inan size gönderme falan yapmadım. O kadar sevdiki domatesli makarnayı :) aklıma geldi organik oldukları. daha önce yoğurtlu yediriyordum. bu postu yazdıktan çok sonra uykuya daldım malesef sabaha karşı 04,30 du en son saate baktığımda.Şükür Ada uyanmadı! ve sabah işe geç kaldım :)
    Gelin hep birlikte yiyelim domatesleri :)

    YanıtlaSil
  4. Keşke bilsek İlknurcum.. Hayır anlasak dillerinden :) ona göre cevap vericez. Herşeye ga-gın ama aklına geldikce :))

    YanıtlaSil
  5. Ay biliyorum bizde de vardı, çok ilginç boyle gırtlak kullanmalaır di mi :)

    YanıtlaSil
  6. :) hemde ne gırtlak Nazlı.. çok sevimli oluyorlar ama dimi :) okadar yoğun ki bu ga-gınlar birara bende gagınlıyorken buldum kendimi :))

    YanıtlaSil
  7. ay dediim bana taş mı atıyor dedim :) ama iyi yiyin organik organik oh mis.afiyetler olsun prensese.demek sen yatmışsın ben kalkmışım.beni de 4.30 gibi Özgün uyandırdı sonra uykum kaçtı hemen baktım nolmuş sayfanda yine neler değişmiş ama iyi iki gündür kararlısınız bu temada,aferin :)

    YanıtlaSil
  8. Ayy yaparmıyım öyle taşlar falan. Gecenin o saatinde aklıma ne geldiyse yazmışım. Düzenlemedim bile inan. Böyle kalsın dedim.Sadece başlığı değiştirdim. Ga-gın diye :)
    Bende sizi merak ettim. Kötübirşey olmamasına sevindim.Teşekkür ederim ilgine.Bu temada kararlıyım.Birkaç gün arayış içerisindeydim.Bunu buldum. Hele ay'a salıncak kurmuş kıza bayıldım. Bu tarz çizimleri çok seviyorum :P ben çöp adam çizebiliyorum sadece:)

    YanıtlaSil
  9. merhaba beni de eklemek istermisin??:)

    YanıtlaSil
  10. nedir biz annelerin çektiği bu hemen uykusu kaçan bebeişlerimizden:) onların her şeyi güzel :)bu arada bu ilk kelimeler çok tatlı:) ben de o günleri sabırsızlıkla bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  11. morpuanlıpembeçorap:
    Hoşgeldin :)


    emir kaanın annesi:
    Bir bakmışsın bla bla bla larınız başlamış :) Emir erin daha çok minik.. Çok hızlı büyüyorlar.

    YanıtlaSil
  12. asigim sana evlat:)))))))))
    bayildim bu soyleyisinize
    sevgiler

    YanıtlaSil
  13. :) teşekkürler Cihan Hanım.. ben de sizin el emeklerinize bayıldım.. Cidden.. ''Aşığım sana evlat'' içinde teşekkür ediyorum
    Sevgiler Bizden :)

    YanıtlaSil

YAZ, YAZ
YAZARSAN BAĞ OLUR, YAZMAZSAN BURALAR HEP DUTLUK :))

KIZIM BÜYÜYOR

Lilypie Premature Baby tickers