16 Eylül 2014 Salı

Yeni Hevesler

Yıllar geçtikçe, büyüdükçe ya da yaşlandıkça (!) tercihlerim, zevklerim, hobilerim, fikirlerim, sevdiğim müzikler, izlediğim filmler ve hatta damak tadım bile değişiyor. 
Bunlar kendime ve çevreme yararlı şeyler olursa hiç yön bozmuyorum..Değişen herşeyin değişimini izliyorum kendimde...


Yaklaşık 2 yıl önce, çalışırken kendini göremeyen bendeniz bu 2 yıl içinde kitap okuma alışkanlığını tamamen kazanmış oldu. Öyleki hergün mutlaka elimdeki kitabımı alıp sayfalarca okurum. Eğer kitabım bitmek üzere ise mutlaka bitmeden yeni bir kitap alıp tedarik ederim. 
Geçenlerde bir arkadaşıma okuması için verdiğim  kitabın kaybolması beni öyle üzdü ki! Sanki çok büyük bir mebla para kaybetmişim, yakınlarımdan biri vefat etmiş, hiç istemediği bir şehre tayini çıkmış memur gibi hissettim kendimi..  Bundan önce hiç bir kitap için böyle hissettiğimi hatırlamıyorum. Daha doğrusu kaybettiğim bir kitabım olmamıştı. Çünkü kitap okuyan biri değildim.....




Uzun zamandır yapmak istediğim ama bir türlü başlayamadığım yeni bir hobim oldu.. Sonra geçen cumartesi kendimi bir tuhafiyede buldum :) Renkler, ipler..
Bir hevesle hemen bu gördüğünüz ilk el emeği göz nurumu işledim.. Hatta bir kasnağa 3 adet bu kediden yaptım. İşledikçe daha çok heveslendim. Şimdi Ada'ya  helo küti işlemeye başladım. Bitirdiğimde yatağının yanındaki duvara asacağız :)

Aslında bilgisayarı açmamdaki sebep değişik etamin şablonları araştırmaktı. Ama bloğuma uğramadan kapatamazdım :) Sonbaharın bu çok sevdiğim günlerinde  yavaaaş yavaş kış yaklaşırken  o uzuun kış gecelerini bekliyorum.. 

Daha çok İşleyip, kitap okuyup, blog yazmak için♥♥♥

14 yorum:

  1. Eline sağlık Emrecim.Çok şirin olmuş.Elişi gibisi var mı ya?Hem üretim hem terapi.Malayani işlerden sıyırıp alıyor insanı.Ben de senin gibi uzun kış gecelerini dört gözle bekliyorum.İnsanın kendine ayıracak ne kadar çok zamanı kalıyor değil mi, güzel kış gecelerinde?Yeni hobinde başarılar dilerim.Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Zeynepcim, uzun zamandır yazışamadık :)

      Elişi yapmak çok zevkliymiş, bulduğum en küçük zamanı üreterek geçirmeye çalışıyorum. Yaptıkça daha çok yapmak geliyor içimden.. Umarım heveslerimiz uzun soluklu olur...

      Sevgiler..

      Sil
  2. Çok iyi :) Kış yaklaşıyor yünler de çıkar ortaya. Ben de hazır çocuğu kreşe göndermişken kendime bir şeyler bulmam gerek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bencede bulmalısın :) ama kitap okumaktan da vazgeçmek yok :)

      Sil
  3. canım çok güzel olmuş.. böyle hobiler koşuşturmalı yaşamımıza renk katıyor gerçekten.. bende keçeleri seviyorum.. ama elim değmiyor bu ara..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende evde kaldığım bu 2 yılfda başladım bunlara Sevgicim.. iş hayatı ev hayatı ve çocuk olduğunda nefes almak bile çok zor oluyor.. Umarım en kısa zamanda tekrar yaparsın güzel şeyler.

      Sil
  4. Ooo çok hamarat gördüm seni benim seccade işlemişliğim var. Birde buzdolabı örtüsü ;))

    YanıtlaSil
  5. Merhaba,
    Meme Kanseri hakkında bir bilinçlendirme mimin var blogumda: http://hanhildem.blogspot.com.tr/2014/11/meme-kanseri-biliclendirme-sosyal-bir.html

    YanıtlaSil
  6. Blogunuzu ara ara takip ediyorum cok cici seyler paylasiyorsunuz. Ama yazilari esinizmi yaziyor. ? Bu arada benim kocamin adida Emre..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Hayır yazıları eşim yazmıyor ben yazıyorum. Benim adım da Emre! Unisex bir ismim var :)

      Sil
    2. Bakınız hatta burada yazmıştım :)

      http://birazelifbirazada.blogspot.com.tr/2012/08/unisex-isimler-hakknda.html?

      Sil
  7. Inanin ilk kez duyuyorum ve goruyorum boyle bir durumu..umarim sizi uzmemisimdir zira ben bir babanin blogu sanmistim:) bende yakinda anne olucam ve cocuklarimiza isim secerken birazda onlari zor durumda birakmayacak isimler secilmesi gerektigini dusunuyorum.. kalin saglicakla Emre hanim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır üzülmedim Alev hanım, aksine bu vesileyle tanıştığımıza memnun bile oldum :)
      Bebeğinizi kucağınıza sağlıkla alın inşallah... (ve lütfen uygun bir isim verin :) )
      Sevgiler ❤❤

      Sil

YAZ, YAZ
YAZARSAN BAĞ OLUR, YAZMAZSAN BURALAR HEP DUTLUK :))

KIZIM BÜYÜYOR

Lilypie Premature Baby tickers