6 Nisan 2014 Pazar

3 Yaş Doğum Günü Etkinliği :)

Kelimenin tam anlamıyla etkinlikti! Bu yıl Ada kuşumun üçüncü doğum gününü kreşte kutladık. Daha geçen yıl üçüncü doğum gününü kendi aramızda geçiririz dediğimi anımsıyorum. Ve nasıl yanıldığımıda!

Kreş ortamındaki doğum günü etkinliğimiz için öncelikle doğum günü davetiyesi gerekliydi. Hello Kitty seven kızım için bu tasarım kaçınılmaz oldu. Ama itiraf edeyim ki ben bile bayıldım :)




Davetiye Hello kütiii olunca hadi pastaya da bir Hello kütii abla yapalım dedim. Yakın bir arkadaşımda pembe beyaz bu pastayı hazırladı. 

Bir çeşit tuzlu kurabiye ve meyve suyu  isteyen okulumuz için bende  18 kg portakalı sıkıp çocuklara ikram ettim :) İşin portakalı sıkma kısmı biraz sancılı geçsede aldığım tebrik buna değdi :) Buarada 10 kg portakaldan yaklaşık 5 litre kadar portakal suyu çıkıyor arkadaşlar bilgilendireyim :)

Bu çocuk ne giyecek diye düşünürken, geçen yıl aldığım ama hiç giydiremediğim bir tshirt bulunca birde Hello kütiii ablayı görünce üzerinde bu bana evrenin gönderdiği bir mesajmı dedim :D Resmen Hello Kitty konseptli bir doğum günü etkinliğinin içinde buldum kendimi.Birde öğretmenimiz Hello Kitty li masa ve bir taç hazırladı.

Al sana kıyafet! Eteği de geçen yıl teyzesinin hediyesiydi. Bu yıl giymek nasip oldu.

Sonrasında kreş arkadaşlarıyla öğretmenleriyle eğlenmek kaldı geriye. Hep bir ağızdan      "İYİ Kİ DOĞDUN ADAAA" nidalarıyla mutlu yüzler gördüm. Ben daha çok mutlu oldum. Hep birlikte dans ettik, zıpladık, oynadık eğlendik. Bir çok hediye paketi açtık. Ki bu işin en eğlencenli kısımlarından biriydi Ada için.




Hakikaten "İYİ Kİ DOĞDUN BEBEĞİM" 
"İYİ Kİ......"


18 yorum:

  1. doğum günün kutlu olsun adacımm :)
    her şey harika görünüyor,
    sağlık, huzur ve mutluluk hep sizinle olsun...

    YanıtlaSil
  2. doğumgünün kutlu olsun minik melek. yaşam boyu gönlüne göre olsun her dilediğin.

    YanıtlaSil
  3. Nice yıllara prenses konsept harika tabiki Elif Ada daha da güze olmuş maşallah kuzuya ,bizimde bu yıl ki konseptimiz hello kitty di ben bile bayılıyorum hello kitty e ,daha güzel mutlu yıllarınız olsun canım hep beraber:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında benim hiç aklımda konsept falan yoktu
      herşeyi doğal akışına bırakınca :))
      sizinde doğum gününüz kutlu olsun tekrar :)
      öptüm sizi çook

      Sil
  4. doğum günü kutlu olsun nice nice senelere minik kuzuya...

    YanıtlaSil
  5. güzel kızım burdanda kutlayayım doğum gününü..
    iyi ki doğdun melek kız..
    iyi ki bu melek kızı doğurdun güzel anne..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çook çok teşekkürler Sevgicim..
      sende.. sizde...

      Sil
  6. Emreciğim tam da Adanın yaşına uygun çok güzel bir konsept olmuş. Davetiyesine, kıyafetine, pastasına bayıldum... Daha nice böyle güzel kutlamaları olsun.....

    YanıtlaSil
  7. iyi ki doğmuş annesi :)
    her şey mis... en mis olan portakal suyunu kendin hazırlaman ♥

    YanıtlaSil
  8. Canımm Adacım çok güzel olmuş kuzum:))Bayıldım sana:)Emrecimm ben de hatırlıyorum kendi aramızda kutlarız dediğini, bak konsept de olmuş ama ne güzel olmuş:)Öğretmenini ve arkadaşını da tebrik ederim iyi iş çıkarmışlar:)Nice senelere hep mutlu canım, öpüyorum sizi 3 kere:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım tubacım

      çook teşekkür ederim. Kusura bakma ancak cevap yazabildim
      bizde seni 6 kere öptük :D

      Sil

YAZ, YAZ
YAZARSAN BAĞ OLUR, YAZMAZSAN BURALAR HEP DUTLUK :))

KIZIM BÜYÜYOR

Lilypie Premature Baby tickers