16 Eylül 2014 Salı

Yeni Hevesler

Yıllar geçtikçe, büyüdükçe ya da yaşlandıkça (!) tercihlerim, zevklerim, hobilerim, fikirlerim, sevdiğim müzikler, izlediğim filmler ve hatta damak tadım bile değişiyor. 
Bunlar kendime ve çevreme yararlı şeyler olursa hiç yön bozmuyorum..Değişen herşeyin değişimini izliyorum kendimde...


Yaklaşık 2 yıl önce, çalışırken kendini göremeyen bendeniz bu 2 yıl içinde kitap okuma alışkanlığını tamamen kazanmış oldu. Öyleki hergün mutlaka elimdeki kitabımı alıp sayfalarca okurum. Eğer kitabım bitmek üzere ise mutlaka bitmeden yeni bir kitap alıp tedarik ederim. 
Geçenlerde bir arkadaşıma okuması için verdiğim  kitabın kaybolması beni öyle üzdü ki! Sanki çok büyük bir mebla para kaybetmişim, yakınlarımdan biri vefat etmiş, hiç istemediği bir şehre tayini çıkmış memur gibi hissettim kendimi..  Bundan önce hiç bir kitap için böyle hissettiğimi hatırlamıyorum. Daha doğrusu kaybettiğim bir kitabım olmamıştı. Çünkü kitap okuyan biri değildim.....




Uzun zamandır yapmak istediğim ama bir türlü başlayamadığım yeni bir hobim oldu.. Sonra geçen cumartesi kendimi bir tuhafiyede buldum :) Renkler, ipler..
Bir hevesle hemen bu gördüğünüz ilk el emeği göz nurumu işledim.. Hatta bir kasnağa 3 adet bu kediden yaptım. İşledikçe daha çok heveslendim. Şimdi Ada'ya  helo küti işlemeye başladım. Bitirdiğimde yatağının yanındaki duvara asacağız :)

Aslında bilgisayarı açmamdaki sebep değişik etamin şablonları araştırmaktı. Ama bloğuma uğramadan kapatamazdım :) Sonbaharın bu çok sevdiğim günlerinde  yavaaaş yavaş kış yaklaşırken  o uzuun kış gecelerini bekliyorum.. 

Daha çok İşleyip, kitap okuyup, blog yazmak için♥♥♥

KIZIM BÜYÜYOR

Lilypie Premature Baby tickers